Onervaren marketing en communicatie medewerkers kunnen overdonderd worden door de breedte van het werkveld. Daarom bieden we coaching op de werkplek voor elk onderdeel van het vak zodat iemand snel groeit in de marketing communicatie rol:

// Strategie bepalen
// Plannen maken
// Positioneren van het merk
// Proposities bouwen
// E-mail marketing
// Online marketing
// Klant database (CRM)
// Klantreizen en customer experience
// Social media marketing
// Marktonderzoek
// Copywriting en content productie…

In de afgelopen 20 jaar hebben wij het zelf gedaan en we kunnen het dus uit de eerste hand bijbrengen. Onze kennis dragen wij als ervaren experts graag over in de vorm van marketing en communicatie coaching. De coaching kan voor één of meerdere medewerkers worden afgenomen.

Wat we doen

In onze rol als coach komen we letterlijk met afgesproken regelmaat bij de mensen aan tafel zitten. We coachen in het werk, tijdens het werk. Bijvoorbeeld om adviezen en tips te geven over een specifiek project, de website, online marketing of direct marketing. Of omdat marketing en communicatie voor de medewerker(s) nog redelijk nieuw terrein is en jullie nog ruimte zien voor groei en professionalisering. Wij dragen onze kennis over zodat iemand kan groeien in de nieuwe functie. Belangrijk is dat wij het werk (in principe) niet over nemen, het is de bedoeling dat jullie kennis toeneemt en wij ons overbodig maken zodra het loopt.

We spreken minimaal 3 sessies af van een 2 -4 uur. Samen met de medewerkers(s) plannen we de afspraken in.

Wat je mag verwachten

Jullie (nieuwe) medewerker groeit in zelfvertrouwen, gaat gerichtere vragen stellen, gefundeerde adviezen geven en de resultaten van de professionalisering van jullie marketing en communicatie worden zichtbaar.

Prijsindicatie

De exacte prijs voor het coachingstraject hangt af van de al aanwezige ervaring en het aantal medewerkers.