Better Marketing is een marketing adviesbureau in Utrecht dat zich richt op middelgrote bedrijven en non-profit organisaties, denk aan 30-300 medewerkers. Juist hier zien we de behoefte om marketing en communicatie activiteiten te professionaliseren en dat vinden wij eerlijk gezegd de leukste fase om aan bij te dragen. Wij houden van de ‘doe’ mentaliteit die in deze fase vaak geldt en de ruimte die er nog is om te experimenteren en te pionieren.

Waar mogelijk laten we jullie mensen het werk zelf doen en nemen we het niet per definitie uit handen. Waarom? Omdat het leuk is om medewerkers met onze coaching te zien groeien in hun rol. Natuurlijk kunnen we jullie wel helpen met de uitvoering waar nodig.

Wij zijn een samenwerkingscollectief van specialisten op het gebied van marketingcommunicatie, online marketing, klantonderzoek, klantgerichtheid, customer journey management. Afhankelijk van het vraagstuk stellen we het beste team van specialisten samen inclusief jullie bestaande leveranciers en medewerkers.

Maak kennis met enkele leden van ons team.